Niniejsza strona internetowa może używać technologii cookie głównie w celach zapewnienia prawidłowego działania, ale także m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Akceptacja przyjmowania plików cookie może zostać odwołana za pomocą ustawień przeglądarki. Możliwe jest również sprawdzenie obecności i przeglądanie zawartości plików cookie.
Pest control, deratyzacja, dezynsekcja, haccp, ddd, dezynfekcja, monitoring szkodnikow, ipm, gmp, ghp, pspddid Deratyzacja, dezynsekcja, haccp, ipm, gmp, ghp, pspddid
SPECJALISTYCZNY ZAKŁAD D.D.i D.
"GRUTOX" Tomasz Gruszczyk
43-386 Grodziec Śląski ul.Bielska 143
Bielsko - Biała tel:
33/8153-173   grutox@wp.pl
0-501 333 444, 0-602 333 555

ozonowaniebielsko.pl


Česká Republika


Slovenská Republika


muzeumddd.pl


grattis.cz


CERTYFIKATY
Spis
Galeria - firma
Galeria - wspólnicy
CERTYFIKATY
ČESKÉ REPUBLIKY
O firmie
Galeria
na poważnie
na wesoło
DDD
Dezynfekcja
Dezynsekcja
Deratyzacja
HACCP
PEST CONTROL

VIDEO
video odkomarzanie metodą ULV
Odkomarzanie-1

video odkomarzanie metodą ULV
Odkomarzanie-2
Usługi w zakresie deratyzacji, dezynsekcji, systemy haccp, ipm, gmp, ghp, pspddid
HACCP

DDD a system HACCP

Usługa w ramach zastosowania procedur i instrukcji systemu HACCP polega na zidentyfikowaniu i oszacowaniu ryzyka zagrażającego bezpieczeństwu żywności, zapewniając tym samym - wymagany przepisami - właściwy poziom czystości i higieniczności towarów przeznaczonych dla końcowego odbiorcy (konsumenta).

System HACCP opiera się na określeniu i stałym monitoringu zagrożeń, których prawdopodobieństwo pojawienia się rośnie wraz z trwaniem procesu produkcji, składowania, czy dystrybucji żywności.

Celem każdej jednostki produkcyjnej jest dostarczenie do finalnego odbiorcy towaru pełnowartościowego i bezpiecznego w użytkowaniu. System HACCP umożliwia rozpoznanie potencjalnych zagrożeń dla produkowanej żywności, wskazuje i ustala metody i środki ich kontroli, wskazuje konieczność zastosowania w konkretnych obszarach szczególnych środków ostrożności a także ustala zasady nadzoru i kontroli.

Podstawowymi korzyściami osiąganymi dzięki zastosowaniu systemu HACCP są:
- Zwiększenie bezpieczeństwa produktów
- Wzrost zaufania klientów wobec firmy,
- Wzrost jakości produktu,
- Poprawa wizerunku firmy,
- Możliwość szybkiej i efektywnej lokalizacji niebezpieczeństwa dla wytwarzanego produktu,
- Efektywna kontrola jakości produktu,
- Wzrost poczucia samokontroli u pracowników.

Usługi w zakresie deratyzacji i monitoringu szkodników w zgodnosci z systemami HACCP. www.grutox.pl » Grutox Bielsko Biała, Śląsk - DDD - Pest Control Operator - Dezynfekcja, Dezynsekcja, Deratyzacja, Monitoring Szkodników » HACCP :: GMP :: GHP :: PSPDDID :: IPM